Hittade till slut, den ointagliga förpackningen med det goda innehållet.

Efter tre försök så hittade jag pastejen i en affär på landsbygden :). I stan fanns den inte i de affärer som jag var i först. Förpackningen är inte användarvänlig, svår att öppna och omöjlig att återanvända den. Kanhända den är mer miljövänlig eftersom det inte är så mycket material till förpackningen, egna burkar att förvara finns det alltid i ett hem. 

Smaken då, jag god är den och den smakade lite extra dvs jag tyckte att pastejen var lite lite mer kryddig. Skarpare utan att vara varken stark eller frän i smaken. God leversmak fast jag föredrar mer lever i pastejen. Mycket lätt att skiva, både tunna och tjocka skivor som höll ihop bra. Konsistensen kändes bra för att vara av den skivbara varianten, dock en aning plastig känsla eftersom jag gillar bredbar leverpastej bäst. 

Vi var många som provsmakade, män, kvinnor, barn och ungdomar. Alla tyckte om leverpastejen, både om smaken och konsistensen. Ingen annan än jag tyckte den smakade något extra och de övriga hade heller inget emot konsistensen.

Vi hade pastejen som pålägg på halvgrov nyponsmaksatt bröd där smakerna passade ihop mycket bra, vi åt den på tunna och hårda surdegsknäckebröd som smakade gott men där knäckebrödet kanske var väl dominerande. Till sist så åt vi skivorna direkt utan bröd, som liten aptitretare med tomatskivor. Det gillade barnen bäst.

Sammantaget så är Aroboga extra en god leverpastej som är lätt att skiva, har lite kryddigare smak men skiljer sig inte så mycket från andra skivbara leverpastejer.